AT Preloader

Πώς να Συμπεριφερθείς στο Στήθος της

 

Μπορεί να πιστεύεις ότι ξέρεις τα πάντα για το στήθος της. Ή μπορεί να πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα - είναι μια φυσική απόλαυση που δεν απαιτεί ούτε προϋποθέτει οδηγίες χρήσης. Πίστεψέ μας, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι δύο αυτοί σημαντικοί λόγοι που μας κάνουν ν' αγαπάμε τις γυναίκες, έχουν τα δικά τους μυστικά. Αν τα ανακαλύψεις, θα τα κάνεις να λειτουργήσουν προς όφελος σου...

 

Χάιδεψέ τα ενώ βρίσκεσαι από πίσω της

Ένα ζουμερό στήθος πρέπει να το παρατηρείς πάντα από μπροστά. Το να το αγκαλιάσεις, όμως, όταν βρίσκεσαι πίσω από την σύντροφο σου, προσφέρει σε εκείνη μια ιδιαίτερη αίσθηση και σε εσένα την ευκαιρία να εξερευνήσεις κάθε σπιθαμή του κορμιού της μετακινώντας τα χέρια σου από και προς τους μαστούς της. Εκτός αυτού, να θυμάσαι πως όταν χαϊδεύεις τα στήθη μιας γυναίκας, ο εγκέφαλος της εκκρίνει οξυτοκίνη, την χημική ουσία που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Μην παρασυρθείς λοιπόν, από τη δελεαστική ανφάς όψη ενός στήθους. Πειραματίσου «στα τυφλά» και θα βγεις πολλαπλά κερδισμένος.

 

Χρησιμοποίησε τα χείλη και τη γλώσσα σου

Χωρίς αυτόν να αποτελεί αναφορά στο Οιδιπόδειο, είναι δεδομένο οτι κάθε άντρας έχει περάσει ένα μέρος της ζωής του με τα χείλη του κολλημένα στις ρώγες μιας γυναίκας. Κατά κάποιον τρόπο, είμαστε γεννημένοι για να πιπιλίζουμε γυναικεία στήθη. Είναι κάτι που το κάνουμε από τις πρώτες μέρες τις ύπαρξής μας, συνεπώς, ξέρουμε πώς γίνεται. Κάποιες φορές, όμως, ενθουσιαζόμαστε τόσο, ώστε να γινόμαστε άγαρμποι χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Παρότι, λοιπόν, σε γενικές γραμμές οι γυναίκες τρελαίνονται όταν χρησιμοποιούμε τη γλώσσα μας στο στήθος τους, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μη μετατραπεί αυτή η τόσο ιδιαίτερη ερωτική ιεροτελεστία σε επώδυνη διαδιακσία. Μην ξεχνάς ότι και η ρώγα είναι κομμάτι του στήθους της και το τελευταίο που θέλεις είναι να προξενήσεις πόνο στο συγκεκριμένο σημείο. Μετρίασε τον ενθουσιασμό σου και προτίμησε την... απαλή οδό.

 

Κάν' τη λίγο μούσκεμα

Το μπάνιο σου μπορεί να γίνει ερωτικό καταφύγιο. Χρησιμοποίησε ζεστό νερό, έτσι ώστε να ανέβει η θερμοκρασία του αίματος της και το δέρμα της να γίνει πιο απαλό και λείο. Να είσαι σίγουρος πως έτσι θα νιώθει το κάθε άγγιγμα σου στο στήθος της δέκα φορές πιο έντονα. Και αυτοσχεδίασε, χωρίς φόβο. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα σου πέσει το σαπούνι.

 

Χάιδεψε τη ενώ φοράει ακόμα το σουτιέν της

Είναι το τελευταίο εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνα. Μην βιαστείς, όμως, να το ξεφορτωθείς. Δοκίμασε να τη χαϊδέψεις για λίγο ενώ φοράει ακόμη το σουτιέν της. Η επαφή της θηλής της με το ύφασμα, θα την ερεθίσει και αυξήσει την ικανοποίησή της. Και μην ανησυχείς: μετά από λίγα λεπτά, θα βγάλει το σουτιέν της μόνη της - σύμφωνα με τη σχετική στατιστική, το 81% των γυναικών νιώθουν τη σεξουαλική τους επιθυμία να κορυφώνεται όταν ερεθιστούν επαρκώς οι θηλές τους.

 

Μη ξεχνάς να είσαι τρυφερός μαζί τους

Αντίθετα με όσα πρεσβεύουν οι 172.000.000 ταινίες πορνό που κυκλοφορούν εκεί έξω, τα γυναικεία στήθη δεν είναι φτιαγμένα για άρπαγμα και ζούληγμα. Δοκίμασε - για μερικά λεπτά τουλάχιστον - να τα αγγίξεις και να τα χαϊδέψεις απαλά. Είναι βέβαιο ότι αυτή η αργή, ήπια και κάπως βασανιστική ρουτίνα θα λειτουργήσει διεγερτικά και για τους δυο σας και θα δημιουργήσει μια απολύτως ερεθιστική αίσθηση προσμονής για τη συνέχεια.

 

Βασάνισέ τη

Τα στήθη της είναι ευαίσθητα - όλοι το ξέρουμε αυτό. Όπως ξέρουμε ότι δεν κρατιέσαι να τα πάρεις στα χέρια σου και να τα νιώσεις, χιλιοστό προς χιλιοστό. Κάποιες φορές, όμως, όσο λιγότερο αγγίζεις τόσο περισσότερα κερδίζεις. Δοκίμασε να τοποθετήσεις τα χέρια σου σε απόσταση αναπνοής από το στήθος της. Άσ' τη να σπρώξει εκείνη τις θηλές της προς τις παλάμες σου. Και μόλις το κάνει, χάιδεψέ τις κυκλικά και όσο πιο απαλά μπορείς. Κάνε το ίδιο στις περιοχές που βρίσκονται γύρω από αυτές. Το ζητούμενο, είναι να νιώθει τα χέρια σου όσο λιγότερο γίνεται. Με αυτό τον τρόπο ερεθίζεις μέχρι και τα νεύρα που βρίσκονται σ' εκείνα τα σημεία, κάνοντας την ευχαρίστηση ακόμα μεγαλύτερη.

 

Μην κολλάς στο δέντρο. Αξιοποίησε το δάσος

Η γεωγραφία του γυναικείου στήθους περιλαμβάνει και κάποια λιγότερο «τουριστικά» τοπία, που, όμως, αξίζει να επισκεφθείς. Όπως, πχ, το πλαϊνό μέρος του μαστού, ή η κάτω περιοχή, που εφάπτεται στο στέρνο της. Σύμφωνα με σχετική έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιέννης, τα μεγάλα στήθη είναι κατά 24% λιγότερο ευαίσθητα από τα μικρότερα. Ειδικά, λοιπόν, όταν έχεις απέναντί σου ένα ζευγάρι μικρότερα στήθη, που επιδέχονται περισσότερου ερεθισμού και παιχνιδιών, αξίζει να εντάξεις αυτές τις περιοχές στο «πρόγραμμα» σου μαζί της. Η ίδια έρευνα αναφέρει πως η περιοχή πάνω από τη ρώγα, είναι πιο ευαίσθητη από τη ρώγα αυτή καθαυτή. Με τόσες διαφορετικές επιλογές στη διάθεση σου, μπορείς να πειραματιστείς μαζί της και να ανακαλύψετε νέα μονοπάτια απόλαυσης. Μην μένεις στα προφανή. Τα στήθη κρύβουν πολλά μυστικά.

 

Πηγή